Wilt u een vrijblijvende advies of offerte? Bel ons op 020-4947110

Zegstroo grafmonumenten logo
Alternatieve afbeelding

Vernieuwde website en showroom

Geplaatst op June 6, 2024 door Zegstroo grafmonumenten

Zegstroo Grafmonumenten te Zwanenburg heeft recentelijk een complete vernieuwing van zijn website doorgevoerd, na tien jaar trouwe dienst van de oude website. De verbeterde website is niet alleen sneller en efficiënter, maar biedt ook een meer gebruikersvriendelijke ervaring.

De vernieuwde website laadt aanzienlijk sneller, wat een directe impact heeft op de algehele gebruiksvriendelijkheid. Bezoekers kunnen nu zonder lange wachttijden door de verschillende secties van de site navigeren. Dit is vooral belangrijk voor een bedrijf als Zegstroo Grafmonumenten, waar het kiezen van het juiste monument een zorgvuldige en soms emotionele beslissing is. Snelheid en efficiëntie dragen bij aan een stressvrije ervaring voor de gebruiker.

Gebruikersvriendelijkheid heeft een centrale rol gespeeld in het herontwerp. De website is voorzien van een intuïtieve indeling, waardoor bezoekers eenvoudig hun weg kunnen vinden. Of je nu op zoek bent naar specifieke grafmonumenten, informatie over de beschikbare materialen, of advies over onderhoud en verzorging, de verbeterde navigatiestructuur maakt het proces eenvoudig en duidelijk.

Naast de digitale verbeteringen heeft Zegstroo Grafmonumenten ook de fysieke showroom grondig aangepakt. De showroom heeft een volledige make-over gekregen, wat resulteert in een frissere en moderne uitstraling. Dit vernieuwde interieur zorgt voor een aangename en rustgevende omgeving waar klanten de verschillende grafmonumenten kunnen bekijken. De showroom is ontworpen om een rustige en respectvolle sfeer te bieden, die passend is voor de beslissingen die daar genomen worden.

Met de nieuwe website en showroom kan Zegstroo Grafmonumenten nog beter inspelen op de wensen en behoeften van hun klanten. De verbeterde online en offline ervaringen maken het voor klanten makkelijker en prettiger om de juiste keuzes te maken in een moeilijke tijd.

Kortom, Zegstroo Grafmonumenten heeft met de vernieuwing van zowel hun website als showroom een belangrijke stap gezet richting een toekomst waarin klanttevredenheid en efficiëntie centraal staan. Klanten kunnen nu rekenen op een snellere, gebruiksvriendelijkere en transparantere service, zowel online als in de fysieke winkel. Deze vernieuwingen onderstrepen de toewijding van Zegstroo Grafmonumenten om hoogwaardige producten en diensten te leveren aan hun gewaardeerde klanten.

Advies nodig?

Hulp nodig bij het selecteren van het juiste grafmonument of urn? Wij bieden deskundig advies en begeleiding om u te helpen bij het vinden van een ontroerend eerbetoon dat recht doet aan de herinnering van uw dierbare.

Contact
E-mail:
info@zegstroo.nl
Telefoon:
020-4977101
Bezoekadres
Kuyperlaan 28
1161XN Zwanenburg
Openingstijden
Ma t/m vr:
09:00 - 17:00
Za & zo:
gesloten